Verhuur

Onze prijzen variëren, afhankelijk van het seizoen, van circa € 550,00 tot € 900,00 per week in het winter seizoen en vanaf € 400,00 in de zomerperiode.

Contactgegevens:

  • yolandaslinger@ziggo.nl
  • 06-22373730 / 071-5411277 / 06-52047199

Het appartement wordt bij vertrek schoongemaakt, hiervoor wordt door ons € 55,00 extra in rekening gebracht. U wordt echter wel verzocht het appartement in goede staat van netheid achter te laten. Anders zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen.

De bedden zijn voorzien van éénpersoons dekbedden en matrassen. U kunt er voor kiezen uw eigen beddengoed mee te brengen. Dit kunnen wij natuurlijk ook voor u verzorgen, hiervoor rekenen wij € 9,50 per persoon.

Handdoeken dient u zelf mee te nemen.

Het is niet toegestaan om met meer dan 4 personen van het appartement gebruik te maken.

In het appartement mag niet worden gerookt, buiten op de balkons staan asbakken.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

La Chapelle d'Abondance    La Chapelle d'Abondance   Portus du Soleil

Bij het reserveren van het appartement vragen wij een aanbetaling van € 200,00 het resterende bedrag dient u 6 weken voor vertrek op onze bankrekening over te maken.

De huurperiode gaat in op de dag van aankomst, waarbij u kunt arriveren vanaf 17.00 uur en eindigt op de dag van vertrek voor 10.00 uur, tenzij anders overeengekomen.

Wij hebben het appartement zo volledig mogelijk ingericht, wij vertrouwen erop dat u hiermee correct omgaat. Mocht er onverhoopt toch iets beschadigen dan vertrouwen wij erop dat u ons hiervan op de hoogte stelt.

Op het balkon hangt een satelliet schotel voor TV ontvangst. Wij vragen u om er absoluut niet aan te komen, bij de geringste aanraking/verplaatsing ontvangt u namelijk geen TV zenders meer !!!

In het appartement liggen een aantal “huisregels’ lees deze bij aankomst even door.

La Chapelle d'Abondance  La Chapelle d'Abondance  Lac des Plagnes Abondance