Verhuur

Onze prijzen zijn afhankelijk van het seizoen, een weekje in één van onze appartementen kan al vanaf € 585,00 in de winterperiode en vanaf € 385,00 in de zomerperiode (prijzen zijn per week / per appartement).

Wilt u een prijsopgave ontvangen, vraag deze gerust aan per mail: yolandaslingerland@ziggo.nl

De bedden in de appartementen  zijn voorzien van éénpersoons dekbedden en matrassen. U kunt er voor kiezen uw eigen beddengoed mee te brengen. Dit kunnen wij natuurlijk ook voor u verzorgen, hiervoor rekenen wij € 9,50 per persoon.

Handdoeken dient u zelf mee te nemen.

Het is niet toegestaan om met meer dan 4 personen van de appartementen gebruik te maken.

In de appartementen mag niet worden gerookt, buiten op de balkons staan asbakken.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

La Chapelle d'Abondance    La Chapelle d'Abondance   Portus du Soleil

Bij het reserveren van de appartementen vragen wij een aanbetaling van € 200,00 het resterende bedrag dient u 6 weken voor vertrek op onze bankrekening over te maken.

De huurperiode gaat in op de dag van aankomst, waarbij u kunt arriveren tussen 14.00 en 17.00 uur en eindigt op de dag van vertrek voor 10.00 uur, tenzij anders overeengekomen.

Bij aankomst wordt u welkom geheten door Robyn Shortland, zij beheert de appartementen voor ons, u ontvangt van haar de sleutel. Het sleuteladres en telefoon nummer van Robynis per e-mail/contract aan u bevestigd.

Wij hebben de appartementen zo volledig mogelijk ingericht, wij vertrouwen erop dat u hiermee correct omgaat. Mocht er onverhoopt toch iets beschadigen dan vertrouwen wij erop dat u ons en/of Robyn hiervan op de hoogte stelt.

Op het balkon van Yeti II hangt een satelliet schotel voor TV ontvangst. Wij vragen u om er absoluut niet aan te komen, bij de geringste aanraking/verplaatsing ontvangt u namelijk geen TV zenders meer !!!

Het appartement wordt bij vertrek schoongemaakt, hiervoor wordt door ons € 55,00 in rekening gebracht. U wordt echter wel verzocht het appartement in goede staat van netheid achter te laten anders zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen. Dus; laat geen afwas staan, haal alle levensmiddelen uit de keukenkastjes en koelkast, leeg alle prullenbakken, enz. enz.

In de appartementen liggen een aantal “huisregels’ lees deze bij aankomst even door.

La Chapelle d'Abondance  La Chapelle d'Abondance  Lac des Plagnes Abondance