Dutch
       
  Welkom
 

 

De appartementen liggen in het gezellige La Chapelle d'Abondance in het département Haute Savoie (Region Rhone Alpes) op een hoogte van 1020 meter.                            La Chapelle d'Abondance is gelegen tussen Chatel, het kloosterdorp Abondance en ligt op de grens met Zwitserland.  Badplaatsen Evian les Bains, Thonon, Montreux en Lausanne, het historische stadje Yvoire, maar ook de gezellige bergdorpjes Les Gets, Avoriaz en Morzine (bekend van de Tour de France) liggen op circa 30 minuten afstand. Geneve (Zwitserland) ligt op 70 km.

 

 

Het skigebied van La Chapelle d'Abondance hoort bij het omvangrijke gebied van Les Portes du Soleil. De 'poorten van de zon' geven met 650 kilometer aan pistes toegang tot één van de grootste skigebieden ter wereld. De ANWB beschouwt het skigebied als sneeuwzeker. Voor het skigebied kan gebruik worden gemaakt van diverse liftpassen, een overzicht hiervan vind u op de winter pagina. Als langlauf bestemming scoort Les Portes du Soleil goed en behoort tot de sub-top van de Alpen. In de omgeving van La Chapelle d'Abondance ligt 215 km aan gespoorde loipen.

Voorjaar- of zomervakantie in La Chapelle d'Abondance is garantie op frisse lucht, prachtige vergezichten, onuitputtelijke outdoor mogelijkheden en genieten van de natuur. Kortom; de welbekende accu opladen en ultiem ontspannen. Wie wil er nu niet gewekt worden door het gefluit van de vogels en het rinkelen van de koeienbellen? Voor overige informatie voor uw voorjaars- of zomervakantie verwijzen wij u naar de zomer pagina.

Nergens kan men zo lekker eten als in Frankrijk en de gastronomie van deze streek is dan ook zeer beroemd en daarbij ook de wereldberoemde kaas, die de naam Abondance draagt. De voortreffelijke wijnen zijn legendarisch en hoeven niet perse duur te zijn.

La Chapelle d'Abondance is makkelijk te bereiken met de auto en ligt op circa 960 km vanaf Utrecht. Geneve airport ligt op 70 km en er zijn dagelijks vluchten vanaf Schiphol met KLM en Easyjet. In de wintermaanden vliegt ook Transavia vanaf Rotterdam naar Geneve. U kunt in Geneve een auto huren of wij kunnen eventueel een taxi voor u regelen.

 
 
   Weer
   Restaurants
   Links
   Praktisch
   Fotoboek